Bring Express Sverige AB - Terminalarbetare i Västberga

Vi söker för tillsvidareanställning

Terminalarbetare i Västberga

I din roll som terminalarbetare kommer du att delta i produktion enligt fastställda planer och mål. Du kommer att arbeta operativt med alla förekommande arbetsuppgifter på terminalen och med fokus på Parcels- och internationals- godsflöden. Du ansvarar för produktionsrapportering och du bidrar till kreativitet, nytänkande och utveckling i arbetet. Du ser till att efterfölja koncernens riktlinjer, regler och bestämmelser. Du arbetar aktivt med ständiga förbättringar enligt arbetsmodellen LEAN.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Lastning och lossning av gods
  • Kontroll, scanning och sortering av gods
  • Avvikelsehantering och övriga administrativa förekommande uppgifter
  • Orderplock och packning
  • Truckkörning
  • I övrigt förekommande arbetsuppgifter på terminalen

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning.  Du behöver minst 1 års erfarenhet av liknade arbete, gärna från arbete inom produktionen i Bring-familjen. Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning ser vi det som mycket mertierande. Du har truckkort kat A och B1. Har du även B-körkort och bil är detta meriterande. Du behärskar svenska i både tal och skrift, och vi ser det som meriterande om du kan flera språk eftersom våra besökare är av olika nationaliteter.

För att lyckas i ditt arbete hos oss, behöver du som person vara noggrann, kvalitets-och säkerhetsmedveten. Det är också viktigt att du är en lagspelare med god förmåga att samarbeta. Du trivs med flera bollar i luften och har lätt för att finna återhämtning efter en fartfylld arbetsdag. Vi värdesätter eget driv, vilja och flexibilitet. Slutligen söker vi efter en vilja att tillsammans med oss vinna kundens hjärta och söker därför dig med naturligt kundfokus och servicekänsla.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete i en koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Arbetstiden är dagtid med viss flexibilitet.

Mer om tjänsten

Provanställning kan komma att tillämpas och tjänsten är på heltid och arbetstidschema är utifrån ett skiftarbete. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mari Forsman.

Ansökan

Är du redo att vinna kundens hjärta? Sista ansökningsdag är 2016-12-20. Bring har fokus på personlig mångfald som en naturlig spegling av hur samhället ser ut. Vi uppmanar därför kvalificerade personer att ansöka oavsett ålder, kön, funktionshinder eller kulturell bakgrund. Du söker tjänsten genom att klicka på "Skicka din ansökan" och följ instruktionerna. Vänligen observera att vi inte har någon möjlighet att ta emot ansökningar via brev och e-mail.

 

Referensenr.:
Bring Express
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Skift
Sista ansökningsdag:
2016-12-20
Tillträde:
2016-12-20
Arbetsplats:
Västberga/Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.bring.se

Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot
företagskunder inom post och logistik i Norden. Bring
består av affärsområden med olika spetskompetens.
Bring är Nordens fjärde största logistikaktör och den
näst största postaktören.

Bring fraktar stora volymer med post, gods, paket
och livsmedel inom Norden och till och från den
internationella marknaden.

Koncernens vision är att vara ”världens mest
framtidsinriktade post- och logistikkoncern”.

Våra värden Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet
och Mod styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en
inkluderande och mångfaldig arbetsplats.