Bring Frigo AB - Regional Säljare med utgångspunkt från Helsingborg

Bring Frigo söker för tillsvidareanställning en

Regional Säljare med utgångspunkt från Helsingborg

Brinner du för att göra affärer, utveckla kundrelationer och önskar en självständig säljroll? Då kan det vara dig vi söker!

Hos oss på Bring Frigo kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av ny- och merförsäljning av tempererade lagrings- och transportlösningar för kunder med geografisk placering i Skåne, Blekinge och Halland.

Du får möjlighet att jobba nära kunniga och framtidsorienterade kollegor i Sverige och övriga Norden i ett bolag som befinner sig i stark förändring. I din roll skapar du ett brett nätverk inom Bring för att maximera potentialen av nya kunder.

Vår vision är att vara livsmedelsbranschens förstahandsval för logistik varför det är en stor fördel om du har kännedom om livsmedelssektorn. Vi tror också att du har avslutad gymnasieutbildning i grunden, gärna med någon typ av påbyggnadsutbildning inom ekonomi, försäljning eller logistik. Du har en god kunskap om säljprocessen och CRM-systemet är ett självklart verktyg i ditt arbete. Du har några års erfarenhet av kvalificerad försäljning med dokumenterat goda resultat. Det är en stor fördel om du har kännedom om logistikbranschen och livsmedelslogistik. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har ett strukturerat arbetssätt.

Vi tror att du är en kommunikativ person som är duktig på att skapa och utveckla relationer. Du har förstått att försäljning och service går hand i hand och drivs av att ständigt utvecklas och prestera bättre än tidigare. Du ser ofta förbättringsmöjligheter, kommer med idéer och tar ditt arbete framåt på egen hand.

Vidare har du en stark egen drivkraft och brinner för att utvecklas och tillsammans med kunden skapa riktigt vassa logistiklösningar!

Vi erbjuder
Ett arbetsklimat som genom ärlighet, respekt, samarbete, öppenhet och mod skapar utveckling, engagemang och resultat. Du blir en del av ett team där du får utvecklas och växa tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start snarast.

Ansökan
Bring har fokus på personlig mångfald som en naturlig spegling av hur samhället ser ut. Vi uppmanar därför kvalificerade personer att ansöka oavsett ålder, kön, funktionshinder eller kulturell bakgrund.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Per Lundqvist, 072 525 9608. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Bring HR Center på tel. 042-170 001.

Vi gör löpande urval, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen - så ansök idag!

OBS! Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar på annat sätt än via nedanstående länk. Eventuella ansökningar via post eller mail kommer därför att återsändas.

 

 

Referensenr.:
Bring Frigo
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-01-22
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats:
Helsingborg
Företagets hemsida:
http://www.bring.se

Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder inom post och logistik i Norden. Bring består av affärsområden med olika spetskompetens. Bring är en av Nordens ledande logistikaktörer och den största postaktören i Norge.
Bring fraktar stora volymer med post, gods, paket och livsmedel inom Norden och till och från den internationella marknaden.
Koncernens vision är att vara ”världens mest framtidsinriktade post- och logistikkoncern”.

Våra värden Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet och Mod styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats.