Bring Cargo International AB - Säljare inom internationella transporter

Positiv och målrinriktad

Säljare inom internationella transporter

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Nyförsäljning mot potentiella kunder samt förvaltning och utveckling av befintliga kunder
  • Arbeta med prospektering
  • Planera och verkställa viktiga kund- och säljaktiviteter
  • Representera företaget i olika sammanhang såsom mässor, säljkonferenser och övriga marknadsaktiviteter

Du följer kundens utveckling och genom tät dialog med verksamheten och genom egen trafikkunskap levererar du kostnadseffektiva och högkvalitativa tjänster till kunden. Du har ett intäktsansvar på kundnivå samt initierar prishöjning vid behov. Kunderna du bearbetar är allt från mindre enskilda firmor till större industrikoncerner.

Rollen ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till Platschef. Dessutom ingår du i ett nätverk av säljare inom bolaget som arbetar tillsammans och deltar med sig av sina erfarenheter.

Är det dig vi söker?

Du som söker har en relevant eftergymnasial logistikutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt mycket goda säljkunskaper. Du behärskar MS Officepaketet väl samt talar flytande svenska och har mycket goda kunskaper i engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har kunskap kring tull och tullregler och du har med fördel erfarenhet av speditionsarbetet, gärna på de östeuropeiska marknaderna. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du som söker är mycket serviceinriktad och har en positiv attityd. Du sätter höga och konkreta mål för vad du ska åstadkomma och arbetar sedan metodiskt och systematiskt för att nå dem. Din kommunikativa förmåga gör att du har lätt för att skapa goda relationer och samverka såväl inom som utom företaget. Eftersom vi arbetar med internationella transporter förväntas du kunna arbeta med internationella kontakter.

Vi erbjuder dig:
Hos oss arbetar du i en spännande och expansiv koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till utveckling. Vi erbjuder även ett fritt arbete och en arbetsplats där medarbetarna räknas som en resurs att värdesätta högt.

För att trivas inom Bring är det viktigt att du känner igen dig i våra värderingar, Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet & Mod. Vi värdesätter mångfald och vill därför uppmana alla kvalificerade personer att söka!

Ansökan
Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! För frågor kring tjänsten kontakta Pierre Nilsson på tel. 0709-801053, för frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-Center på tel. 042-17 80 01.

Bring Cargo International är koncernens specialist för internationella transporter av stycke- och partigods i hela Europa. Vi erbjuder logistiktjänster med hög turtäthet på landsväg och järnväg, inom Norden, till/från Europa, Asien och Mellanöstern. Vår ambition är att ta vara på flexibiliteten från direktbilstrafiken och miljöfördelarna med spårbundna transporter genom att kundanpassa våra erbjudanden. Varje sändning är viktig för oss och med kunden i fokus arbetar vi ständigt för att utveckla våra tjänster.

Nyckelord: KAM, Key Account Manager, Försäljning, Sälj, Internationell Logistik, Malmö, Area Sales Manager, Fältsäljare, Transport, Export, Import 


Referensenr.:
Cargo International
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-02-11
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats:
Malmö
Företagets hemsida:
http://www.bring.se

Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder inom post och logistik i Norden. Bring består av affärsområden med olika spetskompetens. Bring är en av Nordens ledande logistikaktörer och den största postaktören i Norge.
Bring fraktar stora volymer med post, gods, paket och livsmedel inom Norden och till och från den internationella marknaden.
Koncernens vision är att vara ”världens mest framtidsinriktade post- och logistikkoncern”.

Våra värden Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet och Mod styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats.