Bring Express - Skiftledare till nytt lager i Arlanda stad

Skiftledare till nytt lager i Arlanda stad

Vi har nyligen slagit upp dörrarna till vårt nya lager och terminal i Arlanda stad och söker dig som vill bli en del av vårt lag! 

Vi har fått äran att för en av våra viktigaste kunders räkning etablera en omfattande lagerlösning, där vi i stor skala skall färdigställa ordrar för vidare distribution till slutkonsument i storstockholm med omnejd. För att leva upp till, och helst överträffa vår kunds förväntningar, ställs det stora krav på alla involverade. Vi söker nu en skiftledare som vill vara med på denna spännande resa! 

Såhär kan din arbetsdag se ut

Som skiftledare arbetar du direkt under arbetsledaren för processen Outbound/Quality Control och fungerar som länken mellan arbetsgruppen och arbetsledaren. Tillsammans med arbetsledaren sätter du upp mål och ansvarar för att gruppen når dessa. Du bedriver ditt ledarskap direkt från lagergolvet och deltar mycket aktivt i det dagliga arbetet. Arbetsgruppen kommer inledningsvis att bestå av ungefär 15 personer, men successivt att utökas under de kommande åren. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Delta och leda det dagliga arbetet ”på golvet”

• Introduktion och upplärning av nya medarbetare och inhyrd personal

• Ansvar för daglig drift för processen

• Analys och genomförande av ständiga förbättringar.

Din bakgrund

För att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du har minst ett par års erfarenhet från 3PL-verksamhet, vana av att samarbeta med externa parter och erfarenhet av kontinuerligt förbättringsarbete. Vi förutsätter att du är en van användare av WMS-system. Vi ser positivt på om du tidigare har arbetat i en ansvarsbefattning, men det inget krav. Truckkort för motviktstruck, skjutstativtruck och plocktruck är meriterande för tjänsten. 

Vi söker dig som utför ditt arbete på ett föredömligt sätt och har lätt för att vinna andras förtroende. Din kommunikativa förmåga gör det lätt att förmedla information och riktlinjer till dina medarbetare på ett tydligt och motiverande sätt. Du är en ”doer” som får saker och ting uträttade och genomför dina uppgifter med hög kvalitet. Du har även ett genuint intresse för branschen och vet hur produktionen bör läggas upp i ett lager. Du förstår även vikten av förändringar och arbetar kontinuerligt för att bidra till företagets och medarbetarnas utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varför ska du arbeta hos oss?

Vi erbjuder ett arbetsklimat som genom ärlighet, respekt, samarbete, öppenhet och mod skapar utveckling, engagemang och resultat. Hos oss blir du en del av en spännande och expansiv koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Då det är en helt ny terminal som ska byggas får du möjlighet att sätta din prägel på verksamheten.

Vi har fokus på personlig mångfald som en naturlig spegling av hur samhället ser ut och välkomnar alla att söka!

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Tillträde sker snarast, enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta Björn Sandström på nummer 0701-652350. För frågor gällande rekryteringsprocessen, vänligen vänd dig till Bring HR-center på nummer 042-17 80 01.

Sökord: Teamleader, Teamledare, skiftledare, arbetsledare, förman, försteman, terminal, lager

Referensenr.:
Bring Express
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Skift
Sista ansökningsdag:
2017-10-08
Tillträde:
Snarast, enligt överenskommelse
Företagets hemsida:
http://www.bring.se

Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot
företagskunder inom post och logistik i Norden. Bring
består av affärsområden med olika spetskompetens.
Bring är Nordens fjärde största logistikaktör och den
näst största postaktören.

Bring fraktar stora volymer med post, gods, paket
och livsmedel inom Norden och till och från den
internationella marknaden.

Koncernens vision är att vara ”världens mest
framtidsinriktade post- och logistikkoncern”.

Våra värden Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet
och Mod styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en
inkluderande och mångfaldig arbetsplats.