Bring Frigo AB - Operativ chef för Frigo SCM (Operations Manager)

Operativ chef för Frigo SCM (Operations Manager)

Bring Frigo är den ledande logistikaktören på den svenska livsmedelsmarknaden med ett totalerbjudande för våra kunder. Vi har behov av att förstärka vår organisation inom Supply Chain Management-tjänster för att möte den tillväxt vi ser i marknaden och söker därför en operativ chef (Operations manager).

I rollen som Operativ chef kommer du, tillsammans med kollegor, driva utvecklingen av Bring Frigos SCM- tjänster mot våra huvudsegment Retail och Foodservice. Ditt ansvarsområde innefattar drift och utveckling av befintliga och nya kunder och koncept så väl som personalansvar för de operativa funktionerna. Du har nära relation och kontakt med såväl kunder som samarbetspartners, både inom och utanför Bring. Vi erbjuder ett arbete i en miljö präglad av utveckling och nytänkande där, du i din tjänst, kommer att ingå i vår grupp av logistik- och tjänsteutvecklare och rapportera till chefen för Affärs- och Verksamhetsutveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för förvaltning och utveckling av befintliga och nya kunder och koncept inom tjänsteportföljen SCM
  • Personalansvarig för opeartionsfunktionen för SCM-tjänster bestående av Supply, Demand och Customer integration
  • Representera Bring externt gentemot kunder och leverantörer
  • Delta i kundriktad logistikutveckling som SCM-specialist
  • Bidra till att utveckla strategi, koncept och process genom nära kontakt med försäljning, övriga affärsområden och kunder
  • Hantera och prioritera kunders förväntningar, Brings processer och leveranser samt i samarbete med affärsutvecklingsfunktionen hantera och driva förbättringsprojekt över koncernens affärsområden

Din bakgrund
Vi söker en affärsmässig person som har erfarenhet och intresse för utveckling av logistiklösningar och SCM-koncept.

Kunskaper om livsmedelsbranschens förutsättningar är en stor fördel hos oss. Du bör ha minst 5 års arbetslivserfarenhet samt en akademisk examen inom ekonomi/teknik/logistik med tydliga kommersiella och analytiska egenskaper. Goda kunskaper i Engelska och MS Office-paketet är ett krav. Det är meriterande om du tidigare haft personalansvar och på egen hand drivit förändringsprocesser.

Vi värdesätter flexibilitet, integritet och en förmåga att samarbeta och kommunicera inom alla delar/nivåer i bolaget. Det är viktigt att du har förmåga att vara lyhörd för våra kunders önskemål och krav, då det ofta är tack vare dessa som vi kan vidareutveckla tjänsterna och skapa mervärde. Du är mån om att skapa goda förutsättningar för dina medarbetare och arbetar för att främja samhörighet, engagemang och arbetsglädje.

Vi erbjuder
En tillsvidareanställning på heltid i en koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling.

Mer om tjänsten
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Per Odelius, +46 42 17 81 10 alt. per.odelius@bring.com eller Bring HR Center +46 42 17 80 01.

Ansökan
Vi arbetar med löpande rekrytering så ansök redan idag!

Sökord: 4PL, fjärdepartslogistik, fjärdepart, 3PL, Supply chain management, Operativ chef, Operations manager, logistik, logistics. 

Referensenr.:
Bring Frigo AB
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-07-31
Tillträde:
2017-09-01
Arbetsplats:
Helsingborg
Företagets hemsida:
http://www.bring.se
Dela denna tjänst:

Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder inom post och logistik i Norden. Bring består av affärsområden med olika spetskompetens. Bring är en av Nordens ledande logistikaktörer och den största postaktören i Norge.
Bring fraktar stora volymer med post, gods, paket och livsmedel inom Norden och till och från den internationella marknaden.
Koncernens vision är att vara ”världens mest framtidsinriktade post- och logistikkoncern”.

Våra värden Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet och Mod styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats.