Bring Cargo International AB - Speditör i Malmö

Vi söker för tillsvidareanställning en

Speditör i Malmö

Vill du ha en arbetsdag där du ständigt ställs inför nya uppgifter att lösa? Trivs du i en internationell miljö med mycket kundkontakter? Vi söker nu en erfaren speditör med inriktning mot Norge inom affärsområde Freight Forwarding i Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Övergripande ansvar för dirigering av bilar för utvalda trafiker
  • Ansvara för den dagliga kontakten med kunder.
  • Prisförfrågningar, offerter.
  • Utveckla och effektivisera trafikområdet .
  • Självständigt planera arbetet med utsedda trafiker
  • Prognos och uppföljning av ekonomiskresultat för trafikområdet

Du ingår i en arbetsgrupp om flera kollegor där var och en är expert på sitt/sina respektive land/länder. 

Så här kan din arbetsdag se ut

Som speditör är det din uppgift att se till att kundens gods kommer fram till rätt plats och i rätt tid på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Du har stor frihet i hur du löser dina uppgifter så länge jobbet blir gjort och kunden blir nöjd.

Dina kunder är stora internationella företag med höga krav på god service. Att ständigt finna nya smarta logistiklösningar och bygga starka nätverk med olika samarbetspartners är av yttersta vikt. I din vardag ges du därför stort utrymme att utveckla och optimera våra kunders arbetssätt.

Din bakgrund

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har arbetat ett par år som speditör. Din förmåga att skapa goda relationer med åkerier och andra transportörer kommer att värderas högt. Vi förutsätter att du kan kommunicera obehindrat på engelska, och har du dessutom språkkunskaper i andra språk blir det en stor tillgång i gruppen.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga! Vi ser att du är analytiskt lagd och gillar att brottas med komplexa problem. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och har ett arbetssätt som präglas av affärsmässighet. För att trivas i rollen är det dessutom viktigt att du är stresstålig och har en förmåga att snabbt växla från den ena arbetsuppgiften till den andra.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett fritt och spännande arbete där du blir en viktig nyckelperson i gruppen och där din arbetsinsats kommer att vara av stor betydelse för organisationens fortsatta framgång.

Bring har fokus på personlig mångfald som en naturlig spegling av hur samhället ser ut, alla är välkomna att söka!

Ansökan

Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! För frågor kring tjänsten kontakta Pierre Nilsson, 040-6608354. För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-Center, 042-17 80 01.

Sökord: Speditör, spedition, transportledare, trafikledare, transportplanering

Referensenr.:
Cargo International
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-08-31
Tillträde:
Snarast
Arbetsplats:
Malmö
Företagets hemsida:
http://www.bring.se

Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder inom post och logistik i Norden. Bring består av affärsområden med olika spetskompetens. Bring är en av Nordens ledande logistikaktörer och den största postaktören i Norge.
Bring fraktar stora volymer med post, gods, paket och livsmedel inom Norden och till och från den internationella marknaden.
Koncernens vision är att vara ”världens mest framtidsinriktade post- och logistikkoncern”.

Våra värden Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet och Mod styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats.