Bring Frigo - Kör- och vilotidshandläggare till Tumba

Kör- och vilotidshandläggare till Tumba

Nu söker vi en självständig och strukturerad administratör med placering på vårt Åkeri i Tumba! Vi erbjuder dig en nyinrättad roll med möjlighet att själv forma tjänsten samtidigt som du har möjlighet att lära av kompetens och erfarenhet inom Bring.

I rollen som Kör- & vilotidshandläggare är din främsta arbetsuppgift att säkerställa efterlevnad av kör- och vilotider. Du arbetar bland annat utefter regelverken kör- och vilotidsförordningen, vägarbetstidslagen, och transportavtalet. Du har daglig kontakt med våra chaufförer för att följa upp, informera om och förklara de lagar och regelverk som gäller. Rollen innehåller även ett ansvar för att hålla utbildningar och informationsmöten om kör- och vilotid för chaufförer på terminalen. Utöver ansvar för kör- och vilotid arbetar du med i övrigt förekommande administrativa uppgifter som finns på ett åkeri. 

Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler med eget kontor. I samma lokaler sitter Transportledare och Åkerichef.

Din bakgrund

Vi söker dig som har flerårig administrativ erfarenhet och tidigare anknytning till transportbranschen. Du har en vilja att lära, eller kunskaper inom, ovan nämnda regelverk. Det är en förutsättning att du har kunskaper i Office-paketet och god förmåga att kommunicera på svenska och engelska.

Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med tolkning och uppföljning av avtal och regelverk. Vi ser även gärna att du har en pedagogisk sida och har med fördel hållit i utbildningsinsatser tidigare.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du är en noggrann och ordningssam person som drivs av att skapa struktur och processer. Din kommunikativa förmåga gör att du både skapar engagemang och gör att andra förstår vikten av efterlevnad av avtalen. Inte minst är du en självständig person som får jobbet gjort!

Mer om tjänsten

Tjänsten innebär regelbundna tjänsteresor till våra stationsorter i Stockholmsområdet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rickard Granqvist på tel. 0733-73 87 82. Urval sker löpande.

Sökord: Administration, administratör, handläggare, förordningar, transport, transportadministratör, chaufför, lag, utbildning, kvalitet, åkare, utbildare.

Referensenr.:
Bring Frigo
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Sista ansökningsdag:
2017-09-24
Tillträde:
2017-10-01
Arbetsplats:
Stockholm / Tumba
Företagets hemsida:
http://www.bring.se
Dela denna tjänst:

Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder inom post och logistik i Norden. Bring består av affärsområden med olika spetskompetens. Bring är en av Nordens ledande logistikaktörer och den största postaktören i Norge.
Bring fraktar stora volymer med post, gods, paket och livsmedel inom Norden och till och från den internationella marknaden.
Koncernens vision är att vara ”världens mest framtidsinriktade post- och logistikkoncern”.

Våra värden Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet och Mod styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats.