Bring Mail - Ordermottagare till Bring Mail Nordic AB

Ordermottagare till Bring Mail Nordic AB

Vi söker nu en vikarie (föräldraledighet) som skall fungera som Traffic Coordinator till vårt huvudkontor på Södermalm, Stockholm.

Som Traffic Coordinator (ordermottagare) på Bring Mail arbetar du i ett team om tre personer. Tillsammans ansvarar gruppen för alla inkommande order av brevsändningar som ska skickas mellan olika länder, framförallt i Norden.

Ansvaret för en brevsändning gäller från bokning till leverans. I arbetet ingår kontinuerlig kontakt via telefon och e-mail, på såväl svenska som engelska, med kunder, postproducenter, transportörer och postleverantörer. Hantering av postala dokument, tulldokument och fraktdokument i både fysisk form och via leverantörers extranet är en stor del av tjänsten. Alla order hanteras i företagets affärssystem Navision.

I perioder är arbetsbelastningen hög och kräver en mycket effektiv hantering av inkommande order. En del kontroll och allokering av fakturor ingår även i tjänsten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Bokning av sändningar i företagets affärssystem
  • Viss hantering av leverantörsfakturor
  • Att vara en länk in i organisationen vid produktionsstörningar
  • Löpande administration kring ovan


Vi söker dig som har:

• Har erfarenhet från administrativt arbete, gärna orderhantering och/eller kundtjänst
• Är serviceinriktad, kommunikativ och noggrann
• Har goda kunskaper i Officepaketet
• Talar och skriver flytande svenska
• Har goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du:

• Har tidigare erfarenhet av att arbeta med affärssystem och särskilt meriterande om du har arbetat i Navision.
• Har goda kunskaper i danska och norska.

Du som söker är drivande samt trivs i- och med förändringar. Du är en utpräglad ordningsmänniska med stark känsla för struktur och dokumentation. Din förmåga att vid stressiga arbetssituationer kunna prioritera och fokusera kommer vara till stor fördel i denna roll. Dina goda kommunikationsfärdigheter och sociala förmåga gör det lätt att skapa och vårda relationer med såväl interna som externa intressenter.  Vi förutsätter att du har mycket god samarbetsförmåga och en god känsla för service. 

Vi erbjuder

Ett spännande arbete i en expansiv koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Du får ett fritt arbete och kommer till en arbetsplats där medarbetarna räknas som en resurs att värdesätta högt.

Tillträde och varaktighet

Tillträde under oktober enligt överenskommelse. Vikariat till och med augusti 2018.

Ansökan
Ansökan tas endast emot via länk och sista ansökningsdag 2017-09-30. Då urvalet görs löpande, ber vi dig skicka din ansökan snarast. För frågor kring tjänsten, kontakta logistikchef Robin Engstrand, 070-752 41 04.

Välkommen med din ansökan!

Vi har i denna rekrytering tagit ställning till vilka annonseringskanaler som ska användas, varför vi undanber oss alla samtal från säljare.

Referensenr.:
Bring Mail
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Vikariat
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-09-30
Tillträde:
2017-10-15
Kontaktpersoner:
Robin Engstrand, Logistics Director
tfn: +46 8-120 107 04
Företagets hemsida:
http://www.bring.se/mail

Bring Mail är specialist på smarta lösningar på komplexa postbehov i och utanför Norden – vi hittar nya vägar till gränslös postleverans. Sedan 2005 ingår vi i Posten Norge koncernen, en helt ny, nordisk multispecialist inom post och logistik.

Bring Mail är, har varit och kommer att vara ett säljbolag. Företaget fokuserar på kunder i Danmark och Sverige samt kunder med större flöden in i Norden.

Bring Mail tar fram kundunika lösningar med hjälp av standardmoduler med känd kvalitet, kostnad och miljöpåverkan till konkurrenskraftiga priser.